Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Sommerferie

Vi holder sommerferie fra mandag den 21. august til torsdag den 31. august, begge inklusive. Bøger der bestilles i ferien, afsendes fredag den 1. september.

Mails tjekkes periodisk og besvares efter formående.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Friday – spar 50%!

Få 50% rabat på (næsten) alle bøger!

Tilbuddet gælder en uge, fra fredag d. 24/11 kl. 00:00 til torsdag 30/11 kl. 23:59. Udsalgsprisen fremgår som Onlinepris på hjemmesiden.

Man kan ikke købe direkte via webshoppen for tiden, så send din bestilling til blackfriday@mtp.dk i stedet, så får du bøgerne med en faktura (bare rolig, den kan du stadig betale med kort). Black Friday-bestillinger sendes fredag d. 1/12.

Glædelig jul og godt nytår

Museum Tusculanums Forlag holder juleferie fra onsdag den 22. december 2020 kl. 15:00 til og med mandag den 3. januar 2022.

Vi er tilbage igen tirsdag den 4. januar 2022. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Kluge, Sofie
Don Quixote og romangenren

2016, 224 sider
Illustreret
ISBN 978-87-635-4190-9Vejl. pris198 DKK  30 $  27 €  24 £
Onlinepris198 DKK  30 $  27 €  24 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til order@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.

Bestillinger sendes som udgangspunkt som pakker til afhentning; læs mere her. Hvis du behøver levering til døren, så angiv også det i din bestilling.


▼ Din mening

Fås også som e-publikation


Fås også som trykt bog


Gennem århundreder har Cervantes’ verdensberømte bog Don Quixote (bind I: 1605, bind II: 1615) ikke blot begejstret læsere kloden rundt, inspireret kunstnere fra alle områder af kunstlivet og medvirket til vores forståelse af det tidlige moderne Europa. Den har også i særlig grad spillet en afgørende rolle for udforskningen af en af den moderne verdens helt centrale kunstneriske udtryksformer: romangenren.

Don Quixote og romangenren handler om den litteraturkritiske reception af Cervantes’ mesterværk. Med udgangspunkt i romanteoriens skiftende vinkler og diskussioner undersøger forfatteren Don Quixotes betydning for genren fra 1600- tallet og frem til i dag. Bogen er derfor velegnet som teorihistorisk indføring i genren.

Med undersøgelsen af det genkommende skisma mellem oplysning og romantik i Don Quixote-receptionen kan den også ses som et bidrag til en central kulturhistorisk diskussion, belyst ud fra et konkret værk som holdepunkt.

Endelig kan de enkelte afsnit læses separat som gennemgange af en række dominerende profiler inden for romanteorien, f.eks. Friedrich Schlegel, Viktor Šklovskij, Georg Lukács og Milan Kundera.

Sofie Kluge er ph.d.-stipendiat ved Afdeling for Litteraturvidenskab og Moderne Kultur og Kulturformidling, Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet.
Bogen er en omskreven udgave af hendes guldmedaljeafhandling ved Københavns Universitet.

Sofie Kluge ph.d. i Litteraturvidenskab med en afhandling om det spanske barokdrama. Forsker i 1500 og 1600-tallets europæiske litteratur og leder en forskningsgruppe, der beskæftiger sig med periodens historiske drama.


 
Emneområde | Litteraturvidenskab |
Emneord | Litteraturhistorie | Roman |
Specifikt emneord | Receptionshistorie |
Verdensdel m.v. | Europa |
Biograferet person | Miguel de Cervantes |
Sprog | Dansk |

Indhold

Pressen skrev


Alle udgivelser af

Sofie Kluge som forfatter

Don Quixote og romangenren
2006, ISBN 978-87-635-0432-4, hft

Sofie Kluge som oversætter

Det tyske sørgespils oprindelse
2014, ISBN 978-87-635-4071-1, hft
 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.
Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger