Information
til forfattere

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 

Information til forfattere

Manuskripter

Museum Tusculanums Forlag udgiver alment oplysende bøger og videnskabelige afhandlinger inden for humaniora, samfundsvidenskab og teologi. Manuskripter og/eller manuskriptsforslag er meget velkomne.

Manuskripter indleveres fortrinsvis i digitalt format. Indlevering kan ske via e-mail til info@mtp.dk eller alternativt – hvis filerne fylder for meget til e-mail – ved postforsendelse af filer på passende lagringsenhed (f.eks. USB-nøgle). Vedlæg en beskrivelse/et kort resume af manuskriptet og gerne en kort beskrivelse af dig selv og evt. tidligere udgivelser. Manuskripter der indleveres i fysisk format (inklusive fysisk fremsendte digitale medier såsom USB-nøgler eller CD-ROM), returneres ikke til afsenderen, uanset om manuskriptet antages til udgivelse eller ej.

Både manuskript og følgebrev skal være klart mærket med navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Da vores redaktionelle kapacitet er begrænset, er det en betingelse, at manuskriptet ikke sendes til andre forlag samtidig.

En kvittering for modtagelsen vil blive fremsendt inden for en uge. Forlaget modtager mange manuskripter og da vi lægger vægt at give alle en seriøs og grundig behandling, kan en vis ventetid før tilsagn om antagelse ikke undgås. Har du ikke modtaget svar fra forlaget inden fire måneder, er du meget velkommen til at kontakte os igen for en opdatering på dit manuskripts status.

Vejledninger til indsendelse af manuskripter

Forfattervejledning
Vejledning til bagsidetekst

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger