Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Åbningstider i sommerferien

Der er sommerbemanding på forlaget mellem mandag den 8. juli og søndag den 4. august, begge inklusive, med begrænset telefon- og kontortid hverdage mellem 10:00 og 14:00.

Bestillinger foretaget efter torsdag den 11. juli kl. 16:00 afsendes hurtigst muligt efter sommerferien, i uge 32.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Week

Der er rigtig mange der har benyttet sig af vores fantastiske Black Week-tilbud. Det er vi superglade for, men vores lagerafdeling har lidt svært ved at følge med.

Hvis du har købt noget på vores hjemmeside og ikke har modtaget dine varer endnu, beder vi dig væbne dig med tålmodighed – vi arbejder på at komme igennem alle ordrerne, og vi forventer at have dem alle sendt ud i løbet af uge 50!

God jul og godt nytår

Fra og med lørdag den 19. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021 holder Museum Tusculanums Forlag juleferie.

Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2020. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Rathje, Marianne & Linda Svenstrup (red.)
Sprogpsykologi
Udvalgte kerneemner

2004, 251 s., hft.
ISBN 978-87-7289-982-4Vejl. pris198 DKK  30 $  27 €  24 £
Onlinepris158 DKK  24 $  21 €  19 £

▼ Din mening
▼ Kunder, som har købt denne titel, købte også

Sprogpsykologi er det første samlede værk på dansk om sprogpsykologiens kerneemner. Bogens artikler behandler en række centrale sprogpsykologiske emner såsom forholdet mellem sprog og personlighed, vores evne til at forstå og misforstå andre mennesker, vores forhold til fremmedsprogs intonation og meget mere.
Som en gennemgående tråd i alle artikler ligger ønsket om at beskæftige sig med sproget som et dialogisk og betydningsskabende fænomen, hvilket er sprogpsykologiens grundlæggende udgangspunkt.

Bogen Sprogpsykologi giver læseren indblik i nogle af de mest centrale emner inden for faget:
Mennesket i sproget: sprogets rolle i og for vores handlen som personer. Forståelse og betydning: hvordan nogen forstår noget, og hvordan dette kommer til udtryk i kommunikationen.
Sprogfilosofi: tanker om sprog og tænkning, sprog og verden, og desuden hvad sprog er. Perspektiver på kommunikation: kommunikation og interaktion i forhold til situationer og personer.

Der har ikke tidligere været udgivet noget samlet værk på dansk om sprogpsykologiens kerneemner. Denne bog henvender sig derfor til alle med interesse i sprog, psykologi og kommunikation – studerende såvel som forskere og andre interesserede.

Artiklerne er skrevet af forfattere fra bl.a. Københavns Universitet, Roskilde Universitetscenter, Danmarks Pædagogiske Universitet og Aarhus Universitet: Billy Adamsen, Lars Brink, Dorthe Duncker, Frans Gregersen, Lars Henriksen, Jan Katlev, Niels Kryger, Simo Køppe, Lars von der Lieth, Lis Nielsen, Marianne Rathje, Ole Ravnholt, Hanne Ruus, Hanne-Pernille Stax, Linda Svenstrup og Peter Widell.

Marianne Rathje, cand.mag. i dansk og sprogpsykologi, er ph.d.-stipendiat ved Dansk Sprognævn, Inst. for Nordisk Filologi, Københavns Universitet. Linda Svenstrup, cand.mag. i sprogpsykologi og lingvistik, er ekstern lektor i sprogpsykologi ved Inst. for Almen og Anvendt Sprogvidenskab, Københavns Universitet.

 
Emneområde | Filosofi og psykologi | Sprog og lingvistik |
Emneord | Grammatik | Hermeneutik | Kognitionsforskning | Kommunikation | Metaforik | Pædagogik | Semantik |
Specifikt emneord | Fonetik | Sprogfilosofi |
Periode | 20. årh. |
Sprog | Dansk |

Indhold

Pressen skrev


 
 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.


Kunder, som har købt denne titel, købte også

Det tomme menneske     Heede, Dag
Det tomme menneske
2018

Integration     Olwig, Karen Fog & Karsten Pærregaard (red.)
Integration
2007

Følelser og kognition     Jensen, Thomas Wiben & Martin Skov (red.)
Følelser og kognition
2007

En snemand på syv måder     Maegaard, Bente & Lene Schøsler (red.)
En snemand på syv måder
2010

Eunukken     Terents
Eunukken
1997

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger