Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Sommerferie

Vi holder sommerferie fra mandag den 21. august til torsdag den 31. august, begge inklusive. Bøger der bestilles i ferien, afsendes fredag den 1. september.

Mails tjekkes periodisk og besvares efter formående.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Friday – spar 50%!

Få 50% rabat på (næsten) alle bøger!

Tilbuddet gælder en uge, fra fredag d. 24/11 kl. 00:00 til torsdag 30/11 kl. 23:59. Udsalgsprisen fremgår som Onlinepris på hjemmesiden.

Man kan ikke købe direkte via webshoppen for tiden, så send din bestilling til blackfriday@mtp.dk i stedet, så får du bøgerne med en faktura (bare rolig, den kan du stadig betale med kort). Black Friday-bestillinger sendes fredag d. 1/12.

Glædelig jul og godt nytår

Museum Tusculanums Forlag holder juleferie fra onsdag den 22. december 2020 kl. 15:00 til og med mandag den 3. januar 2022.

Vi er tilbage igen tirsdag den 4. januar 2022. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Jensen, Thomas Wiben & Martin Skov
Følelser og kognition

2007, 299 sider
Illustreret
ISBN 978-87-635-0584-0Vejl. pris275 DKK  42 $  37 €  33 £
Onlinepris137 DKK  21 $  18 €  16 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til order@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.

Bestillinger sendes som udgangspunkt som pakker til afhentning; læs mere her. Hvis du behøver levering til døren, så angiv også det i din bestilling.


 Se udvalgte sider

 Indholdsfortegnelse

▼ Din mening
▼ Kunder, som har købt denne titel, købte også

Fås også som e-publikation


Fås også som trykt bog


Følelser og kognition er en tværfaglig antologi, som præsenterer, hvordan de nyeste neurobiologiske resultater kan få afgørende betydning for fremtidens humanistiske forskning.

I antologien gøres der op med den traditionelle opfattelse af fornuft og følelser som adskilte størrelser; i stedet introducerer bogens bidragydere et integreret syn på mentale aktiviteter. Følelser og tænkning er således tæt sammenvævede processer i den menneskelige hjerne, der arbejder sammen om at forme vores adfærd.

Omdrejningspunktet for resultaterne af den tværvidenskabelige forskning, der præsenteres i antologien, er den afgørende betydning samspillet mellem følelser og kognition har for menneskets liv og færden.

Nye kliniske studier viser, at folk, der har fået beskadiget deres emotionelle centre i hjernen, ikke længere er i stand til at træffe hensigtsmæssige valg. Det bliver således klart, at et ændret syn på forholdet mellem fornuft og følelse har afgørende betydning for de humanistiske hovedområder.

Hvor artiklerne i antologiens første del giver læseren en grundig indføring i følelsernes neurobiologi, består antologiens anden del af artikler, hvor perspektivet bredes ud til at omfatte den humanistiske forskning.

Antologien giver et klart billede af, hvordan følelserne spiller en afgørende rolle for vores sociale kompetencer og dermed også for frembringelser af kulturelle og æstetiske produkter. Bl.a. behandler artiklerne oplevelser af film, kunst og litteratur.

Thomas Wiben Jensen er ph.d.-studerende ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, finansieret af satsningsområdet Krop & Bevidsthed, Københavns Universitet.

Martin Skov er forskningsassistent ved Hvidovre Hospitals MR-afdeling og studerende ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet.


 
Emneområde | Filosofi og psykologi |
Emneord | Filmteori | Fysiologi | Kognitionsforskning | Æstetik |
Specifikt emneord | Bevidsthed | Fænomenologi | Hjerneforskning | Perception |
Periode | 20. årh. | 21. årh. |
Sprog | Dansk |

Indhold

Pressen skrev


Alle udgivelser af

Thomas Wiben Jensen som redaktør

Følelser og kognition
2010, ISBN 978-87-635-2870-2, e-publikation
 

Martin Skov som redaktør

Følelser og kognition
2010, ISBN 978-87-635-2870-2, e-publikation
 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.
Kunder, som har købt denne titel, købte også
Sprogpsykologi     Rathje, Marianne & Linda Svenstrup (red.)
Sprogpsykologi
2004

Den ondeste mand i live?     Thorup, Mikkel (red.)
Den ondeste mand i live?
2007

Det athenske demokrati - og vores     Hansen, Mogens Herman
Det athenske demokrati - og vores
2005

Den Jødiske Krig     Josefus, Flavius
Den Jødiske Krig
1999

Spillets kunst     Riis, Johannes
Spillets kunst
2002

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger