Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Åbningstider i sommerferien

Der er sommerbemanding på forlaget mellem mandag den 8. juli og søndag den 4. august, begge inklusive, med begrænset telefon- og kontortid hverdage mellem 10:00 og 14:00.

Bestillinger foretaget efter torsdag den 11. juli kl. 16:00 afsendes hurtigst muligt efter sommerferien, i uge 32.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Week

Der er rigtig mange der har benyttet sig af vores fantastiske Black Week-tilbud. Det er vi superglade for, men vores lagerafdeling har lidt svært ved at følge med.

Hvis du har købt noget på vores hjemmeside og ikke har modtaget dine varer endnu, beder vi dig væbne dig med tålmodighed – vi arbejder på at komme igennem alle ordrerne, og vi forventer at have dem alle sendt ud i løbet af uge 50!

God jul og godt nytår

Fra og med lørdag den 19. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021 holder Museum Tusculanums Forlag juleferie.

Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2020. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Aktor, Mikael (red.)
CHAOS vol. 51

2010, 147 s., hft.
ISBN 978-87-635-3236-5
Tidsskrift: CHAOS
ISSN 0108-4453
Vejl. pris185 DKK  28 $  25 €  22 £
Onlinepris148 DKK  23 $  20 €  18 £


Tegn abonnement


 Se udvalgte sider

 Indholdsfortegnelse

▼ Din mening
▼ Kunder, som har købt denne titel, købte også

Fås også som e-tidsskrift

Redaktionen af Chaos og Museum Tusculanums Forlag har igennem det sidste år arbejdet på at udvide Chaos med en digital version og samtidig forbedre det fælles layout. De faste abonnenter er orienteret om de nye vilkår, der kort fortalt indebærer, at man selv frit kan vælge fortsat at modtage det trykte tidsskrift, samtidig med at man får adgang til den elektroniske version, eller om man – med nogen besparelse – kun ønsker adgang til den elektroniske udgave af tidsskrfitet. Løssalgslæsere og læsere, der ikke i forvejen abonnerer på Chaos, kan selv orientere sig om de ny muligheder på Chaos’ hjemmeside: www.mtp.dk/chaos.

Ønsket om at digitalisere Chaos er begrundet i flere forhold. Både studerende, elever og undervisere får i stigende grad brug for adgang til elektroniske tidsskrifter. Derved kan enkelte artikler eller numre læses og bruges selektivt efter behov, samtidig med at det bliver muligt at søge i artiklernes tekst. Den almindelige offentligheds forøgede mulighed for frit at følge med i vores fag giver også en langt mere effektiv formidling end hidtil.

Det er tanken, at den elektroniske udgave af Chaos skal være en parallel version af det trykte tidsskrift. Men det elektroniske format indebærer flere fordele. Et onlinetidsskrift kan læses overalt, hvor der er adgang til internettet. Det er søgbart, således at artikler kan findes ved søgning på enkelte ord og vendinger. Det er åbent ud til resten af internettet, f.eks. gennem links. Og endeligt er elektroniske tidsskrifter mindre belastende for miljøet.

Dette nummer indeholder artikler på baggrund af Chaos-symposiet 2008 om religion i Skandinavien. Chaos er nu udbygget med redaktionsmedlemmer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, og redaktionen forventer, at denne fordeling hurtigt vil afspejle sig i tidsskriftets udbud af artikler. På denne måde er Chaos også blevet en vigtig samlende faktor for skandinavisk religionsvidenskab. Bagest i dette nummer finder man annonceringen af det kommende Chaos-symposium i 2010. Det finder sted på Skandinaviens, ja, verdens nordligste universitet, universitetet i Tromsø, og emnet er meget passende “Religion og Geografi”.

Indhold


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.


Kunder, som har købt denne titel, købte også

Paradis-sekten     Breengaard, Carsten
Paradis-sekten
2007

Brudstykker af en selvbiografi     Jürgensen, Jørgen
Brudstykker af en selvbiografi
2006

CHAOS 25     Natvig, Richard, Asbjørn Dyrendal, Mikael Rothstein & Jørgen Podemann Sørensen (red.)
CHAOS 25
1996

CHAOS 23     Natvig, Richard, Mikael Rothstein, Jørgen Podemann Sørensen & Jens Braarvig (red.)
CHAOS 23
1995

CHAOS 22     Natvig, Richard, Mikael Rothstein, Jørgen Podemann Sørensen & Jens Braarvig (red.)
CHAOS 22
1994

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger