Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Aktor, Mikael
CHAOS vol. 51

2010, 147 sider, hft.
ISBN 978-87-635-3236-5
Tidsskrift: CHAOS
ISSN 0108-4453
Vejl. pris185 DKK  28 $  25 €  22 £
Onlinepris148 DKK  23 $  20 €  18 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til order@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.

Bestillinger sendes som udgangspunkt som pakker til afhentning; læs mere her. Hvis du behøver levering til døren, så angiv også det i din bestilling. Se udvalgte sider

 Indholdsfortegnelse

▼ Din mening
▼ Kunder, som har købt denne titel, købte også

Fås også som e-tidsskrift

Redaktionen af Chaos og Museum Tusculanums Forlag har igennem det sidste år arbejdet på at udvide Chaos med en digital version og samtidig forbedre det fælles layout. De faste abonnenter er orienteret om de nye vilkår, der kort fortalt indebærer, at man selv frit kan vælge fortsat at modtage det trykte tidsskrift, samtidig med at man får adgang til den elektroniske version, eller om man – med nogen besparelse – kun ønsker adgang til den elektroniske udgave af tidsskrfitet. Løssalgslæsere og læsere, der ikke i forvejen abonnerer på Chaos, kan selv orientere sig om de ny muligheder på Chaos’ hjemmeside: www.mtp.dk/chaos.

Ønsket om at digitalisere Chaos er begrundet i flere forhold. Både studerende, elever og undervisere får i stigende grad brug for adgang til elektroniske tidsskrifter. Derved kan enkelte artikler eller numre læses og bruges selektivt efter behov, samtidig med at det bliver muligt at søge i artiklernes tekst. Den almindelige offentligheds forøgede mulighed for frit at følge med i vores fag giver også en langt mere effektiv formidling end hidtil.

Det er tanken, at den elektroniske udgave af Chaos skal være en parallel version af det trykte tidsskrift. Men det elektroniske format indebærer flere fordele. Et onlinetidsskrift kan læses overalt, hvor der er adgang til internettet. Det er søgbart, således at artikler kan findes ved søgning på enkelte ord og vendinger. Det er åbent ud til resten af internettet, f.eks. gennem links. Og endeligt er elektroniske tidsskrifter mindre belastende for miljøet.

Dette nummer indeholder artikler på baggrund af Chaos-symposiet 2008 om religion i Skandinavien. Chaos er nu udbygget med redaktionsmedlemmer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, og redaktionen forventer, at denne fordeling hurtigt vil afspejle sig i tidsskriftets udbud af artikler. På denne måde er Chaos også blevet en vigtig samlende faktor for skandinavisk religionsvidenskab. Bagest i dette nummer finder man annonceringen af det kommende Chaos-symposium i 2010. Det finder sted på Skandinaviens, ja, verdens nordligste universitet, universitetet i Tromsø, og emnet er meget passende “Religion og Geografi”.

Indhold


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.
Kunder, som har købt denne titel, købte også
Paradis-sekten     Breengaard, Carsten
Paradis-sekten
2007

Brudstykker af en selvbiografi     Jürgensen, Jørgen
Brudstykker af en selvbiografi
2006

CHAOS 25     Natvig, Richard, Asbjørn Dyrendal, Mikael Rothstein & Jørgen Podemann Sørensen (red.)
CHAOS 25
1996

CHAOS 23     Natvig, Richard, Mikael Rothstein, Jørgen Podemann Sørensen & Jens Braarvig (red.)
CHAOS 23
1995

CHAOS 22     Natvig, Richard, Mikael Rothstein, Jørgen Podemann Sørensen & Jens Braarvig (red.)
CHAOS 22
1994

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger