Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Hostrup, Hanne
Gestalt Therapy
An Introduction to the Basic Concepts of Gestalt Therapy

2010, 271 sider
ISBN 978-87-635-3657-8Vejl. pris250 DKK  38 $  34 €  30 £
Onlinepris200 DKK  31 $  27 €  24 £
udsolgt

▼ Din mening
▼ Kunder, som har købt denne titel, købte også

Hvordan former vi vores liv? Forfatteren viser med denne bog, hvordan gestaltterapien kan lære den enkelte at leve i overensstemmelse med sig selv og forstå de mekanismer, der er med til at skabe vores livsførelse. Der er først og fremmest tale om en grundbog, som giver en klar og saglig gennemgang af gestaltterapiens værdier, teorier og metode samt form og teknik.

Gestaltterapien fremstår i dag som en systematisk og gennemarbejdet psykoterapi, hvis teoriudvikling primært er foregået i USA; den eksisterende litteratur har derfor i høj grad afspejlet amerikanske værdier og normer. Hanne Hostrup ser dette forhold som en svaghed, når gestaltterapien skal udøves i f.eks. Danmark. Hun påpeger, at man må tage hensyn til den kultur, den udfolder sig i og være opmærksom på, hvilke kulturafhængige aspekter gestaltterapien indeholder. Denne holdning går som en rød tråd gennem bogen, der præsenterer den første samlede fremstilling af gestaltterapiens teori og metode på dansk.

Siden bogen udkom første gang, er der sket en del inden for gestaltterapien, som er gået fra at være en udviklings- og neuroseterapi til også at være en psykoterapi. I dag matcher gestaltterapien kravene til en moderne psykoterapi, der egner sig til behandling af mange forskellige psykiske lidelser og tager hensyn til de ændrede samfundsbetingede vilkår for personlighedsdannelsen. På den baggrund har Hanne Hostrup foretaget en redigering af den oprindelige bog.

Gestaltterapi henvender sig til psykologer, psykologistuderende og til forskellige professioner inden for det sundhedsvidenskabelige område.

Hanne Hostrup er uddannet psykolog fra Københavns Universitet 1978, licentiatgrad 1983. Videreuddannelse som gestaltterapeut i USA i 1984. Hun har haft privat praksis i mange år, har uddannet og superviseret psykologer i gestaltterapi og er i dag overvejende foredragsholder, forfatter og workshopleder. Ud over _Gestalt Therapy_ er hun forfatter til en række højt ansete bøger, heriblandt _Kæreste-billeder_ (1994) og _Supervision_ (2002), begge udgivet hos Hans Reitzels Forlag.


 
Emneområde | Filosofi og psykologi |
Sprog | Engelsk |

Indhold

Pressen skrev


 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.
Kunder, som har købt denne titel, købte også
Kalevala    
Kalevala
2017

Thor-kult i vikingetiden     Sonne, Lasse Christian Arboe
Thor-kult i vikingetiden
2013

Dating the Sagas     Mundal, Else (red.)
Dating the Sagas
2013

An Essay on the Unity of Stoic Philosophy     Christensen, Johnny
An Essay on the Unity of Stoic Philosophy
2012

The Dating of Eddic Poetry     Fidjestøl, Bjarne
The Dating of Eddic Poetry
1999

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger