Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Sommerferie

Vi holder sommerferie fra mandag den 6. juni til torsdag den 23. juni 2022, begge inklusive. Bøger der bestilles i ferien, afsendes fredag den 24. juni.

Mails tjekkes periodisk og besvares efter formående.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Sunday-uge

Den normale rabat hæves denne uge fra 20% til 50% af vejledende pris på bøger fra før 2022.

Man kan ikke købe direkte via webshoppen for tiden, så send din bestilling til blackfriday@mtp.dk i stedet, så får du bøgerne med en faktura (bare rolig, den kan du stadig betale med kort).

Glædelig jul og godt nytår

Museum Tusculanums Forlag holder juleferie fra onsdag den 22. december 2020 kl. 15:00 til og med mandag den 3. januar 2022.

Vi er tilbage igen tirsdag den 4. januar 2022. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Toftgaard, Anders & Ian Hawkesworth
Nationale Spejlinger
Tendenser i ny dansk film

2003, 340 sider, hft.
Illustreret
ISBN 978-87-7289-835-3Vejl. pris248 DKK  38 $  33 €  30 £
Onlinepris198 DKK  30 $  27 €  24 £
Black Sunday-pris124 DKK  19 $  17 €  15 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til blackfriday@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.


▼ Din mening
▼ Kunder, som har købt denne titel, købte også

"Successen fortsætter for dansk film" er en overskrift, man ofte ser i aviserne eller hører i fjernsyn og radio. Dansk film omtales som en succes i medierne og opfattes som en succes i befolkningen på linje med landsholdene i fodbold og håndbold. Den nyder støtte og velvilje fra staten og de politiske partier såvel som opmærksomhed i udlandet.

I kraft af sin folkelige gennemslagskraft i Danmark er dansk film et kunstnerisk produkt, som med en stærkere stemme end noget andet reflekterer over, reproducerer og ændrer det nationale, kulturelle udtryk. I Nationale Spejlinger anskues filmene derfor bl.a. som spejlinger af de forestillinger, der ligger i dagens danske samfund. Spejlinger, fordi der ikke er tale om et statisk spejlbillede, som gengiver en virkelighed, der poserer et øjeblik for spejlet, men netop om spejlinger frem og tilbage: Filmene gengiver dele af samtidens virkelighed set med filmskabernes øjne, og virker dermed tilbage på folks liv som fortællinger, man kan spejle sig i og handle ud fra.

I Nationale Spejlinger undersøger artikelforfatterne nyere dansk film og dens succes ud fra tre forskellige perspektiver. For det første en analyse af de mest markante udviklinger i den nye danske films produktion og formsprog i en periode med de udviklingstendenser, som normalt samles i begrebet 'globalisering', for det andet en undersøgelse af samfundsmæssige temaer, som tackles i filmene, og for det tredje en mere præcis aftegning af dansk films konturer i det internationale filmlandskab, set fra USA, England, Frankrig og Japan.

Artiklerne er skrevet af et udvalg af de fremmeste danske og internationale filmforskere såvel som af forskere fra andre fagområder, der kaster et anderledes blik på ny dansk film.

Bidrag af Torben Kragh Grodal, Peter Schepelern, Pil Gundelach Brandstrup og Eva Novrup Redvall, Mette Hjort, Lars Brink, Michael Eigtved, Mehmet Ümit Necef, Trevor Elkington, Mark Le Fanu, Daniel Sauvaget, Yasuhiro Nishimura.


 
Emneområde | Film og medier |
Emneord | Dansk film | Filmteori | Globalisering |
Specifikt emneord | Dogmefilm |
Land | Danmark |
Periode | 20. årh. | 21. årh. |
Sprog | Dansk |

Indhold

Pressen skrev


Alle udgivelser af

Anders Toftgaard som forfatter

Novellegenrens fødsel
2005, ISBN 978-87-635-0223-8, hft
 
 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.
Kunder, som har købt denne titel, købte også
Thomas Vinterberg's Festen (The Celebration)     Thomson, C. Claire
Thomas Vinterberg's Festen (The Celebration)
2013

Kvinder, familie og formue     Dübeck, Inger
Kvinder, familie og formue
2003

Samarbejde og modstand     Lauridsen, John T.
Samarbejde og modstand
2002

Filmdivaer     Thomsen, Bodil Marie
Filmdivaer
1997

Prostitutionen og Grundloven     Pedersen, Merete Bøge
Prostitutionen og Grundloven
2007

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger