Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Leander, Niels Buch
The Sense of a Beginning
Theory of the Literary Opening

2017, 208 sider
15×24 cm.
4 sort/hvid-illustrationer

ISBN 978-87-635-4386-6Vejl. pris248 DKK  38 $  33 €  30 £
Onlinepris198 DKK  30 $  27 €  24 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til order@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.

Bestillinger sendes som udgangspunkt som pakker til afhentning; læs mere her. Hvis du behøver levering til døren, så angiv også det i din bestilling.


▼ Din mening

Hvordan drager den første linje i en roman os ind i historien? Og hvordan former den begyndelse vores opfattelse af hvad der derefter sker?

Disse og flere spørgsmål sætter The Sense of a Beginning for første gang for alvor fokus på. Bogen er den første dybdegående udforskning af den litterære indledninger og ser på hvordan litterære indledninger fungerer, både formelt og narrativt, hvordan de har ændret sig i takt med historiske perioders kommen og gåen, og hvordan indledninger i fiktion relaterer til begyndelser i den naturlige verden.

Med sin titel der bevidst hentyder til Frank Kermodes milepælsværk om litterære slutninger italesætter Niels Buch Leanders vidtfavnende studie de formelle udfordringer der er ved indledninger, især inden for modernismen, og viser indledningens vigtighed for både litterær skabelse og litteraturkritik.

Niels Buch Leander har en bachelor i analytisk filosofi fra Cambridge, en kandidat i filosofisk æstetik og fransk litteratur fra Sorbonne og en ph.d. i komparativ litteratur fra Cornell. Han arbejder som consulting director for NNIT.


 
Emneområde | Litteraturvidenskab |
Emneord | Litteraturteori | Litterær analyse |
Specifikt emneord | Litterære åbninger |
Periode | 21. årh. |

Indhold

Pressen skrev


 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.
Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger