Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Forsare, Malena & Anja Mølle Lindelof
Publik i perspektiv
Teaterarbete i Öresundsregionen

2013, 175 sider
Illustreret
Svensk/dansk
ISBN 978-87-635-4150-3
Serie: Centrum för Danmarksstudier/Öresundsstudier, vol. 29
ISSN 1651-775XVejl. pris148 DKK  23 $  20 €  18 £
Onlinepris118 DKK  18 $  16 €  14 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til order@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.

Bestillinger sendes som udgangspunkt som pakker til afhentning; læs mere her. Hvis du behøver levering til døren, så angiv også det i din bestilling.


▼ Din mening

I kommission for Makadam förlag

To teaterstykker opført af fire teatre på tre scener og i et telt, i tre lande, på flere nordiske sprog – således udformede det første udspil fra projektet Teaterdialog Öresund sig. Projektet advokerer for et bredere teatersamarbejde på tværs af Øresunds grænser, og et fælles incitament for projektets deltagere har været at skabe kulturelt og kunstnerisk grænseoverskridende møder. Med afsæt i Øresundsregionens særlige brobygningspotentiale har Teaterdialog Öresund haft den ambition at udvide publikums forståelseshorisont, men også at skabe en integration af nabolandenes publikum.

Hvad er en teaterforestilling, og hvordan skal vi forstå den? Med dialog som nøgleord vil antologien Publik i perspektiv placere projektets to teaterstykker i en større sammenhæng end blot premiere og spilleperiode. Bogen diskuterer spørgsmål såsom: Hvad sker der, hvis vi tolker en forestilling ud fra et kritisk hvidhedsperspektiv og forholder os til de processer, der konstruerer ”hvidhed” som norm? Hvilke faktorer påvirker markedsføringen og brandingen af en teaterforestilling? Hvilken slags kundskaber kan der udvikles, hvis teatre fører en samtale med publikum – og lader publikum selv bestemme, hvad samtalen skal handle om?

Publik i perspektiv anskueliggør og diskuterer erfaringer fra projektet Teaterdialog Öresund. I bogen medvirker forskere og skribenter, som til daglig arbejder i forskellige akademiske og journalistiske arenaer i Øresundsregionen. Sammen undersøger de området ”publikumsudvikling” som en mulig forståelsesramme for udfordringerne i samtidens teaterlandskab.

Bidragydere: Louise Ejgod Hansen / Malena Forsare / Thomas Hylland Eriksen / Anja Mølle Lindelof / Rikard Loman / Orvar Löfgren / Ulrika Sjöberg / Thomas Tufte / Kathrine Winkelhorn

Malena Forsare er kulturjournalist og scenekunstkritiker ved Sydsvenskan. Hun har tidligere fungeret som redaktør, universitetsadjunkt og højskolelærer.

Anja Mølle Lindelof er adjunkt i performance-design ved Roskilde Universitet.

 

Indhold

Pressen skrev


 
 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.
Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger