Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Åbningstider i sommerferien

Der er sommerbemanding på forlaget mellem mandag den 8. juli og søndag den 4. august, begge inklusive, med begrænset telefon- og kontortid hverdage mellem 10:00 og 14:00.

Bestillinger foretaget efter torsdag den 11. juli kl. 16:00 afsendes hurtigst muligt efter sommerferien, i uge 32.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Week

Der er rigtig mange der har benyttet sig af vores fantastiske Black Week-tilbud. Det er vi superglade for, men vores lagerafdeling har lidt svært ved at følge med.

Hvis du har købt noget på vores hjemmeside og ikke har modtaget dine varer endnu, beder vi dig væbne dig med tålmodighed – vi arbejder på at komme igennem alle ordrerne, og vi forventer at have dem alle sendt ud i løbet af uge 50!

God jul og godt nytår

Fra og med lørdag den 19. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021 holder Museum Tusculanums Forlag juleferie.

Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2020. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

Forlaget holder lukket i dag, fredag den 15. november. Vi er tilbage igen på mandag.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer i uge 20. Bestillinger foretaget efter fredag den 14. maj 2021 afsendes i uge 21.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 


Forsare, Malena & Anja Mølle Lindelof (red.)
Publik i perspektiv
Teaterarbete i Öresundsregionen

2013, 175 s., hft.
Illustreret
Svensk/dansk
ISBN 978-87-635-4150-3
Serie: Centrum för Danmarksstudier/Öresundsstudier, vol. 29
ISSN 1651-775XVejl. pris148 DKK  23 $  20 €  18 £
Onlinepris118 DKK  18 $  16 €  14 £


Tegn abonnement


I kommission for Makadam förlag

To teaterstykker opført af fire teatre på tre scener og i et telt, i tre lande, på flere nordiske sprog – således udformede det første udspil fra projektet Teaterdialog Öresund sig. Projektet advokerer for et bredere teatersamarbejde på tværs af Øresunds grænser, og et fælles incitament for projektets deltagere har været at skabe kulturelt og kunstnerisk grænseoverskridende møder. Med afsæt i Øresundsregionens særlige brobygningspotentiale har Teaterdialog Öresund haft den ambition at udvide publikums forståelseshorisont, men også at skabe en integration af nabolandenes publikum.

Hvad er en teaterforestilling, og hvordan skal vi forstå den? Med dialog som nøgleord vil antologien Publik i perspektiv placere projektets to teaterstykker i en større sammenhæng end blot premiere og spilleperiode. Bogen diskuterer spørgsmål såsom: Hvad sker der, hvis vi tolker en forestilling ud fra et kritisk hvidhedsperspektiv og forholder os til de processer, der konstruerer ”hvidhed” som norm? Hvilke faktorer påvirker markedsføringen og brandingen af en teaterforestilling? Hvilken slags kundskaber kan der udvikles, hvis teatre fører en samtale med publikum – og lader publikum selv bestemme, hvad samtalen skal handle om?

Publik i perspektiv anskueliggør og diskuterer erfaringer fra projektet Teaterdialog Öresund. I bogen medvirker forskere og skribenter, som til daglig arbejder i forskellige akademiske og journalistiske arenaer i Øresundsregionen. Sammen undersøger de området ”publikumsudvikling” som en mulig forståelsesramme for udfordringerne i samtidens teaterlandskab.

Bidragydere: Louise Ejgod Hansen / Malena Forsare / Thomas Hylland Eriksen / Anja Mølle Lindelof / Rikard Loman / Orvar Löfgren / Ulrika Sjöberg / Thomas Tufte / Kathrine Winkelhorn

Malena Forsare er kulturjournalist og scenekunstkritiker ved Sydsvenskan. Hun har tidligere fungeret som redaktør, universitetsadjunkt og højskolelærer.

Anja Mølle Lindelof er adjunkt i performance-design ved Roskilde Universitet.

 

Indhold

Pressen skrev


 
 


Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger