Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Åbningstider i sommerferien

Der er sommerbemanding på forlaget mellem mandag den 8. juli og søndag den 4. august, begge inklusive, med begrænset telefon- og kontortid hverdage mellem 10:00 og 14:00.

Bestillinger foretaget efter torsdag den 11. juli kl. 16:00 afsendes hurtigst muligt efter sommerferien, i uge 32.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Week

Der er rigtig mange der har benyttet sig af vores fantastiske Black Week-tilbud. Det er vi superglade for, men vores lagerafdeling har lidt svært ved at følge med.

Hvis du har købt noget på vores hjemmeside og ikke har modtaget dine varer endnu, beder vi dig væbne dig med tålmodighed – vi arbejder på at komme igennem alle ordrerne, og vi forventer at have dem alle sendt ud i løbet af uge 50!

God jul og godt nytår

Fra og med lørdag den 19. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021 holder Museum Tusculanums Forlag juleferie.

Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2020. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Aurich, Rolf, Wolfgang Jacobsen & Cornelius Schnauber
Fritz Lang
Leben und Werk - Bilder und Dokumente / His Life and Work - Photographs and Documents / Sa vie et son æuvre - Photos et documents

2001, 512 s., indb
Rigt illustreret med ca. 600 farve- og s/h fotos.
I kommission for Jovis Verlag, Berlin
ISBN 978-87-7289-709-7Vejl. pris600 DKK  92 $  81 €  72 £
Onlinepris480 DKK  73 $  65 €  58 £

▼ Din mening
▼ Kunder, som har købt denne titel, købte også

I kommission for Jovis Verlag

Fritz Lang var en sand maestro; frygtet for sit temperament og for sin utrættelige energi, der hensatte ham selv og dem, der var omkring ham i en tilstand af hektisk, arbejdsomt raseri. Kollegaen Robert Siodmak kaldte ham for "indbegrebet af perfektion".

I denne overdådige monografi tegnes et portræt gennem fotografier, tekster og dokumenter af den legendariske filminstruktørs liv og virke i Wien, Berlin, Paris og Hollywood. Bogen, der bygger på mange års studier i hidtil ukendte arkiver, kaster nyt lys over en række hidtil dunkle punkter i Langs biografi, deriblandt hans ofte anspændte forhold til bl.a. Bertold Brecht, Peter Lorre, Marlene Dietrich, Max Horkheimer, og bringer hidtil ukendt materiale frem om de geniale gennembrudsværker Metropolis, Dr. Mabuse og Das Kabinett des Dr. Caligari.

 
Emneområde | Film og medier |
Emneord | Biografi | Filmhistorie |
Biograferet person | Fritz Lang |
Sprog | Engelsk | Fransk | Tysk |

Indhold

Pressen skrev


 
 
 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.


Kunder, som har købt denne titel, købte også

Til syvende og sidst     Bruun Kofoed, Jens
Til syvende og sidst
2015

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger