Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Åbningstider i sommerferien

Der er sommerbemanding på forlaget mellem mandag den 8. juli og søndag den 4. august, begge inklusive, med begrænset telefon- og kontortid hverdage mellem 10:00 og 14:00.

Bestillinger foretaget efter torsdag den 11. juli kl. 16:00 afsendes hurtigst muligt efter sommerferien, i uge 32.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Week

Der er rigtig mange der har benyttet sig af vores fantastiske Black Week-tilbud. Det er vi superglade for, men vores lagerafdeling har lidt svært ved at følge med.

Hvis du har købt noget på vores hjemmeside og ikke har modtaget dine varer endnu, beder vi dig væbne dig med tålmodighed – vi arbejder på at komme igennem alle ordrerne, og vi forventer at have dem alle sendt ud i løbet af uge 50!

God jul og godt nytår

Fra og med lørdag den 19. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021 holder Museum Tusculanums Forlag juleferie.

Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2020. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Parisse, Michel (red.)
Lexique Latin-Français
Antiquité et Moyen Âge

2006, 727 s., hft.
I kommission for Édtions Picard, Paris
ISBN 978-87-635-0632-8Vejl. pris260 DKK  40 $  35 €  31 £
Onlinepris208 DKK  32 $  28 €  25 £

▼ Din mening
▼ Kunder, som har købt denne titel, købte også

I kommission for Éditions Picard

Denne latinsk-franske ordbog er blevet til i samarbejde mellem historikere og filologer. Den er et nemt og praktisk redskab for studerende, som ikke altid har adgang til post-klassiske latin-ordbøger. Som det eneste værk inden for sin genre inddrager den både klassisk og middelalderlig latinitet. Den henvender sig i særlig grad til middelalderforskere, som interesserer sig for kilder til såvel klassisk som middelalderlig sprogbrug, hvad enten denne er bevaret gennem hele latiniteten eller er et udtryk for middelalderens karakteristiske imiterende stil og citatvirksomhed. Bogen rummer således størstedelen af det latinske ordforråd fra det 3. århundrede f. Kr. og frem til det 13. århundrede.

Résumé
Ce lexique latin-français a été réalisé par une équipe de chercheurs et d’enseignants chercheurs historiens ou philologues. Il se veut un outil simple et pratique, qui puisse aider commodément les étudiants qui n’ont pas toujours accès aux dictionnaires du latin post-classique. Il est le seul ouvrage du genre à prendre en compte, sous une forme brève, à la fois la latinité classique et médiévale. Il s’adresse essentiellement, mais non pas exclusivement, aux médiévistes, qui sont susceptibles de rencontrer dans leurs sources aussi bien des mots « récents » que des mots de l’Antiquité, soit parce que ceux-ci sont restés en usage durant toute la latinité, soit parce que l’écrit médiéval est par excellence le lieu de la citation, de la référence et de l’imitation. Il contient ainsi la majeure partie du vocabulaire attesté entre le IIIe siècle av. J.-C. et le XIIIe siècle.

 
Emneord | Ordbøger |
Sprog | Fransk | Latin |

Indhold

Pressen skrev


Samtlige udgivelser på forlaget med -

Michel Parisse som forfatter

Manuel de paléographie médiévale
2006, ISBN 978-87-635-0662-5, hft
 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.


Kunder, som har købt denne titel, købte også

Romersk antologi     Christensen, Bent & Chr. Gorm Tortzen (red.)
Romersk antologi
2007

Symeon Metaphrastes     Høgel, Christian
Symeon Metaphrastes
2002

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger