Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Nyhedsbrev   Print siden   

Sack, Florentine
Das offene Haus / Open House
Für eine neue Architektur / Towards a New Architecture

2006, 176 sider
Rigt illustreret
I kommission for Jovis Verlag, Berlin
ISBN 978-87-635-0246-7Vejl. pris225 DKK  34 $  30 €  27 £
Onlinepris180 DKK  28 $  24 €  22 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til order@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.

Bestillinger sendes som udgangspunkt som pakker til afhentning; læs mere her. Hvis du behøver levering til døren, så angiv også det i din bestilling.


▼ Din mening

I kommission for Jovis Verlag

Findes der bygninger, der ikke har nogen relation til det sted, de er opført? Bør arkitekturen være fri af alle sociale, geografiske og kulturelle påvirkninger, eller løber bygningerne dermed risikoen for at virke vilkårlige og udskiftelige, så de mister deres egentlige kvaliteter?

I Open House bliver disse spørgsmål betragtet som både socialt og politisk relevante. Bogen formidler en tilgrundliggende forståelse af arkitektur og undersøger, hvordan menneskets fundamentale behov for harmoni mellem arkitektur og natur kan imødekommes.
Bogen tager udgangspunkt i det traditionelle japanske hus og den klassisk vestlige modernisme, hvorved forfatteren etablerer kriterier, som også kan overføres til den samtidige arkitektur. Dette belyses samtidig med eksempler, f.eks. bygninger af Rem Koolhaas, Herzog & de Meuron, Peter Zumthor, Katsuyo Sejima og Ryue Nishizawa.

 
Emneområde | Arkitektur |
Emneord | Arkitekter |
Specifikt emneord | Bygningsværker |
Periode | 20. årh. | 21. årh. |
Sprog | Engelsk | Tysk |

Indhold

Pressen skrev


 


Indlæg offentliggøres med navn og e-mail. Forlaget forbeholder sig ret til at redigere og udelade indlæg.
Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger