Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Åbningstider i sommerferien

Der er sommerbemanding på forlaget mellem mandag den 8. juli og søndag den 4. august, begge inklusive, med begrænset telefon- og kontortid hverdage mellem 10:00 og 14:00.

Bestillinger foretaget efter torsdag den 11. juli kl. 16:00 afsendes hurtigst muligt efter sommerferien, i uge 32.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Week

Der er rigtig mange der har benyttet sig af vores fantastiske Black Week-tilbud. Det er vi superglade for, men vores lagerafdeling har lidt svært ved at følge med.

Hvis du har købt noget på vores hjemmeside og ikke har modtaget dine varer endnu, beder vi dig væbne dig med tålmodighed – vi arbejder på at komme igennem alle ordrerne, og vi forventer at have dem alle sendt ud i løbet af uge 50!

God jul og godt nytår

Fra og med lørdag den 19. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021 holder Museum Tusculanums Forlag juleferie.

Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2020. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 


Aktor, Mikael (red.)
CHAOS vol. 50

2009, 219 s., hft.
ISBN 978-87-635-3092-7
Tidsskrift: CHAOS
Vejl. pris140 DKK  21 $  19 €  17 £
Onlinepris112 DKK  17 $  15 €  13 £


Tegn abonnementDette nummer af CHAOS præsenterer en vifte af religiøse udtryk og demonstrerer samtidig bredden i metode og teoretisk tilgang inden for religionsvidenskaben.

Per Bilde diskuterer et af de mest centrale træk ved den tidligste kristendom, nemlig at et menneske, Jesus, blev betragtet som guddommeligt. Ved at se dette træk i et religionshistorisk perspektiv, der inddrager den hellenistiske og romerske kontekst, bliver det muligt at svare på spørgsmålet om, hvor tidligt denne guddommeliggørelse satte ind. Jacob Lange retter fokus mod vor egen tid og introducerer læseren til en af de mest konservative og fundamentalistiske kristne grupper i USA, den såkaldte rekonstruktionisme. Denne hævder, at kun ved at følge Guds love, som de oprindeligt er formuleret, er det muligt i praksis at rekonstruere den gudgivne samfundsorden, som verden i dag har vendt ryggen.

Britt Istoft ser på, hvordan de bibelske fortællinger og andre religiøse myter gennemtrænger populærkulturen, her specielt fantasy-genren i bøger og på film. Siv Ellen Kraft analyserer det norske bogmarkeds udbud af New Age-litteratur og diskuterer resultaterne i forhold til sekulariseringstesen. Religionssociologen Jens W. Pedersen undersøger påstanden om, at religion skaber ’mening’ og dermed ’lykke’. Dette gør han med empirisk baggrund i det store sociologiske materiale, der findes samlet i den internationale World Values Survey.

Peter K. Westergaards bidrag er en religionsfilosofisk indkredsning af spørgsmålet om religiøse følelsers karakter og vores muligheder for at beskrive dem. Endelig tager Jesper Aagaard Petersen religionshistoriens klassiske modsætning mellem objektiv distance og personligt engagement op til fornyet overvejelse og diskussion.

Derudover indeholder dette nummer debatindlæg, boganmeldelser og bogomtaler.

Indhold


Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger