Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Sommerferie

Vi holder sommerferie fra mandag den 6. juni til torsdag den 23. juni 2022, begge inklusive. Bøger der bestilles i ferien, afsendes fredag den 24. juni.

Mails tjekkes periodisk og besvares efter formående.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Sunday-uge

Den normale rabat hæves denne uge fra 20% til 50% af vejledende pris på bøger fra før 2022.

Man kan ikke købe direkte via webshoppen for tiden, så send din bestilling til blackfriday@mtp.dk i stedet, så får du bøgerne med en faktura (bare rolig, den kan du stadig betale med kort).

Glædelig jul og godt nytår

Museum Tusculanums Forlag holder juleferie fra onsdag den 22. december 2020 kl. 15:00 til og med mandag den 3. januar 2022.

Vi er tilbage igen tirsdag den 4. januar 2022. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 


Goldschmidt, Verner
Retlig Adfærd
En analyse af retsmyndigheders adfærd med eksempler særlig fra den kriminelle retspleje i Grønland

2010, 440 sider, hft.
ISBN 978-87-635-2436-0
Serie: Monographs on Greenland | Meddelelser om Grønland, vol. 90:3-4
ISSN 0025-6676Vejl. pris495 DKK  76 $  67 €  59 £
Onlinepris396 DKK  61 $  53 €  48 £
Black Sunday-pris247 DKK  38 $  33 €  30 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til blackfriday@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.Facsimile Edition (2010)Det foreliggende arbejde er et forsøg på at skabe begrebsmæssige forudsætninger for et socialpsykologisk studium af personer, som indenfor en gruppe, af hvad art den end er, har som opgave at håndhæve principper, regler eller en særlig orden. Analysens udgangspunkt er den adfærd, som hidrører fra domstole, anklagemyndighed og politi og som hidtil fortrinsvis har været anskuet fra en retsdogmatisk og retsfilosofisk synsvinkel.

Særlig ved sit arbejde med retlige problemer i Grønland har forfatteren fundet retsdogmatik og retsfilosofi utilstrækkelige som grundlag for beskrivelse og klassifikation af retslivet. Han har derfor søgt støtte i videnskaber som psykologi, sociologi og socialantropologi, og han ser det som min vigtigste opgave i det foreliggende arbejde at finde frem til begreber indenfor disse discipliner, hvormed man hensigtsmæssigt kan klassificere en række fænomener, som hidtil hovedsagelig har udgjort den traditionelle retsvidenskabs domæne, ligesom han har opstillet visse primære hypoteser om forholdet mellem disse fænomener.

For denne afhandling blev Verner Goldschmidt i 1957 den første juridiske doktor fra Aarhus Universitet.

 
Emneord | Disputats | Jura | Sociologi |
Specifikt emneord | Retsfilosofi | Retsorden | Retspleje |
Land | Grønland |
Periode | 20. årh. |
Sprog | Dansk |

Indhold

Pressen skrev


 


Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger