Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Sommerferie

Vi holder sommerferie fra mandag den 6. juni til torsdag den 23. juni 2022, begge inklusive. Bøger der bestilles i ferien, afsendes fredag den 24. juni.

Mails tjekkes periodisk og besvares efter formående.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Sunday-uge

Den normale rabat hæves denne uge fra 20% til 50% af vejledende pris på bøger fra før 2022.

Man kan ikke købe direkte via webshoppen for tiden, så send din bestilling til blackfriday@mtp.dk i stedet, så får du bøgerne med en faktura (bare rolig, den kan du stadig betale med kort).

Glædelig jul og godt nytår

Museum Tusculanums Forlag holder juleferie fra onsdag den 22. december 2020 kl. 15:00 til og med mandag den 3. januar 2022.

Vi er tilbage igen tirsdag den 4. januar 2022. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 


Galal, Ehab & Mette Thunø
Globale medier i verdens brændpunkter
Religion, politik og kultur

2009, 169 sider, hft.
ISBN 978-87-635-1093-6Vejl. pris148 DKK  23 $  20 €  18 £
Onlinepris118 DKK  18 $  16 €  14 £

Må du bare eje denne bog?

Man kan desværre ikke købe direkte i vores webshop lige nu da den betalingsløsning vi tidligere har anvendt, er lukket.

En ny – og bedre – hjemmeside er på vej, men den er ikke helt klar endnu.

Indtil den lanceres, kan du bestille bøger på den gammeldags maner, ved at skrive til blackfriday@mtp.dk. Så sender vi dig bøgerne med en faktura.

Husk at angive navn og adresse til forsendelsen i din mail.Massemedierne spiller en helt central rolle i fremstillingen og formidlingen af konflikter og brændpunkter rundt om i verden i dag. De er afgørende aktører i en globaliseret verden, hvor kendskabet til andre samfund og kulturer er en nødvendig forudsætning for international sameksistens. At undersøge udviklingen i andre landes mediediskurser giver en forståelse af, hvordan politik, religion, kultur og sprog spiller sammen inden for nationalstatens rammer.

Bogen behandler regioner såsom Kina, Rusland og Mellemøsten, der er karakteriserede ved politiske konflikter og hurtige forandringsprocesser. Fra forskellige vinkler belyser bogen, hvordan konventionelle og nye medier udfordrer eksisterende magtstrukturer, og hvordan staterne reagerer på disse udfordringer.

Bogens artikler spænder over emner som russiske weblogs, kommercialiseringen af kinesiske medier og kinesisk dokumentarisme, arabisk satellit-tv, persiske internetmedier, kristne medier i Egypten og muslimske livsstilsmagasiner i Holland m.m.

Gennem de mange artikler giver bogen eksempler på de politiske, kulturelle og religiøse forandringsprocesser, der præger disse regioner og på de lokale fortolkninger af verden, som finder deres vej ind i disse områders medier.

Ehab Galal, ph.d.-stipendiat ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, Københavns Universitet.

Mette Thunø, ph.d., prodekan for forskning ved Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet.

 
Emneområde | Film og medier |
Emneord | Globalisering | Identitet | Internet | Islam | Minoritetsstudier |
Specifikt emneord | Journalistik | TV |
Periode | 21. årh. |
Sprog | Dansk |

Indhold

Pressen skrev


 
 


Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger