Forsendelser i påsken

Forlaget holder påskelukket f.o.m. torsdag den 1. april t.o.m. mandag den 5. april.

Der afsendes således ikke bestillinger i uge 13; ordrer bestilt i uge 13 afsendes fredag den 9. april.

Åbningstider i sommerferien

Der er sommerbemanding på forlaget mellem mandag den 8. juli og søndag den 4. august, begge inklusive, med begrænset telefon- og kontortid hverdage mellem 10:00 og 14:00.

Bestillinger foretaget efter torsdag den 11. juli kl. 16:00 afsendes hurtigst muligt efter sommerferien, i uge 32.

Stort sommerudsalg

Vores årlige sommerudsalg er gået i gang!

40% rabat på alle titler!

Udsalget varer til og med søndag den 23. juni.

Black Week

Der er rigtig mange der har benyttet sig af vores fantastiske Black Week-tilbud. Det er vi superglade for, men vores lagerafdeling har lidt svært ved at følge med.

Hvis du har købt noget på vores hjemmeside og ikke har modtaget dine varer endnu, beder vi dig væbne dig med tålmodighed – vi arbejder på at komme igennem alle ordrerne, og vi forventer at have dem alle sendt ud i løbet af uge 50!

God jul og godt nytår

Fra og med lørdag den 19. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021 holder Museum Tusculanums Forlag juleferie.

Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2020. Bestillinger foretaget i juleferien afsendes herefter.

Artikel i Politiken om direktør Marianne Alenius

I anledning af at direktør for Museum Tusculanums Forlag, Marianne Alenius, fyldte 70 år den 17. oktober 2018 bragte Politiken den 16. oktober et portræt Marianne skrevet af Hans Hertel. Fødselsdagsportrættet kan læses i Kultursektionen, s. 8, eller digitalt ved at klikke her.

Forlaget ønsker Marianne stort tillykke med milepælen!

På grund af afholdelse af ferie bliver der ikke afsendt bestillinger fredag i denne uge. Bestillinger foretaget fra eftermiddagen den 30. november afsendes fredag den 10. december.

Grundet ferie afsendes der ikke ordrer fredag i denne uge. Bestillinger foretaget efter den 30. november om eftermiddagen afsendes fredag den 10. december.

 

Boginfo

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 


Lev, Amnon
Filosofi og Politisk Tænkning hos Aristoteles

2008, 178 s., hft.
ISBN 978-87-635-0928-2
Serie: Studier fra Sprog- og Oldtidsforskning, vol. 345
ISSN 0107-9212Vejl. pris148 DKK  23 $  20 €  18 £
Onlinepris118 DKK  18 $  16 €  14 £


Tegn abonnement


Aristoteles’ Politik står som et monument over den græske bystat, et uvurderligt aftryk af Antikkens verden. En moderne læser overvældes let af den mangfoldighed af historiske, geografiske og sociologiske oplysninger, der er indeholdt i værkets otte bøger. Det omfangsrige empiriske materiale holdes imidlertid sammen af en stadig bestræbelse på at forstå det, der udspiller sig i bystaten og gør den til et politisk fællesskab. Set i dette perspektiv fremstår Politikken som et modstykke til læremesteren Platons dialog om staten. Hos Platon er filosoffen konge og filosofien er den form for erkendelse, der er nødvendig for at styre bystaten. Hos Aristoteles finder vi derimod en erkendelse af, at de politiske forhold ikke lader sig forstå med filosofiens begreber. De fordrer en særlig tænkning, en politisk tænkning. Det er denne tænkning, hvis udarbejdelse vi kan følge i Aristoteles' værk. Han placerer filosofien - og dermed filosoffen - midt i bystaten. Den tilsyneladende så banale omstændighed, at filosoffen også er borger, skal vise sig at have vidtrækkende konsekvenser for filosofiens mulighed for at komme til udfoldelse i bystaten. Således kan Politikken ses som den første refleksion over filosofiens politiske mulighedsbetingelser.


Amnon Lev cand.jur. et phil., ph.d.-stipendiat ved Københavns Universitet. Han har tidligere arbejdet som oversætter og advokatfuldmægtig.

 
Emneområde | Filosofi og psykologi | Samfunds­videnskaberne og politik |
Emneord | Filosofihistorie | Politisk filosofi |
Specifikt emneord | Bystater |
Biograferet person | Aristoteles |
Periode | Klassisk oldtid |
Sprog | Dansk |

Indhold

Pressen skrev


Samtlige udgivelser på forlaget med -

Amnon Lev som forfatter

Filosofi og Politisk Tænkning hos Aristoteles
2014, ISBN 978-87-635-3403-1, e-publikation
 


Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger