Salgsbetingelser / Licensaftale

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 

Indkøbsvogn Salgsbetingelser / Licensaftale Login / Opret ny bruger Betaling (4 trin) / Bestilling Kvittering


Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: Fonden Museum Tusculanums Forlag
CVR-nr.: 8876 8418
Adresse: Rådhusvej 19, 2920 Charlottenlund
Mailadresse: info@mtp.dk
Tlf.: 3234 1414

Anvendelse

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for ethvert salg og enhver levering af bøger, herunder e-publikationer, fra Museum Tusculanums Forlag (herefter MTF). Kontrakter kan indgås på dansk og engelsk.

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB, China UnionPay. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Alle oplyste priser er inkl. 25% moms.

Levering

Vi bestræber os på at ekspedere køb og bestillinger af trykte bøger hurtigst muligt. Ekspeditioner inden for Danmarks grænser udføres typisk i løbet af 3 til 5 arbejdsdage. Uden for Danmarks grænser udføres de normalt i løbet af 1 til 2 uger. E-publikationer leveres i det øjeblik kreditkorttransaktionen er gennemført. Der tages dog forbehold for ferie, servernedbrud m.v. Portoudgifterne i forbindelse med ekspedition og levering af trykte bøger følger, hvor intet andet er aftalt, PostNords takster. Disse er inden for Danmarks grænser: under 0,5 kg = 35 kr. / 0,5–2 kg = 45 kr. / 2–5 kg = 60 kr. / 5–10 kg = 90 kr. / 10–15 kg = 120 kr. / 15–20 kg = 150 kr.

E-publikationer leveres som ukrypterede PDF-filer til download. Læsning af e-publikationer kræver en installeret PDF-læser som Adobe Reader eller modsvarende programvare.

Vi ekspederer bøger globalt, men anbefaler kunder uden for Norden at overveje bogbestilling via vores internationale distributører (se adresser og distributionsområder nedenfor) for på den måde at begrænse portoudgifter og ekspeditionstid.

Salg af trykte bøger til udenlandske boghandler og institutioner foregår primært via vores distributører. Salg til institutioner (f.eks. universiteter og biblioteker) af licenser til vores e-publikationer forhandles individuelt med MTF.

Distributører uden for Norden

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til order@mtp.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på forlagets adresse (se nedenfor). Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for kun at sende en eller flere af varerne retur, selvom de er købt i samme ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du anmodes venligst om at vedlægge en kopi af kvitteringen, når du returnerer varen.

Varer uden fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af følgende varer:

  • Digitalt indhold, f.eks. e-bøger, computerprogrammer, apps, spil, musik, film m.v., som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes
  • Plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på
  • Aviser eller magasiner, undtaget hvis leveringen sker som del i en løbende leveringsaftale

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for (jf. ovenfor).

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, med mindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returvarer sendes til

Museum Tusculanums Forlag
Rådhusvej 19
2920 Charlottenlund

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Har du sendt en vare retur, vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I e-mailen vil du få oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, kan du enten få varen repareret eller ombyttet, få pengene tilbage eller få et afslag i prisen, afhængig den konkrete situation. Hvis en bestilt e-publikation er behæftet med fejl, anmodes du venligst om at kontakte MTF pr. e-mail til info@mtp.dk eller telefonisk på nummer 3234 1414.

Du skal reklamere inde for rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen. Reklamationer foretaget inden for to måneder, efter at fejlen er opdaget, vil altid anses som værende rettidige. Består fejlen i beskadigelse under transporten, gælder dog for reklamation den samme frist på 14 dage fra modtagelsen, som også gælder for fortrydelsesretten.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamationsvarer sendes til

Museum Tusculanums Forlag
Rådhusvej 19
2920 Charlottenlund

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Har du sendt en vare til reklamation, vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I e-mailen vil du få oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte salgs- og markedsafdelingen på forlaget. Hvis ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionen online klageportal på deres hjemmeside, ec.europa.eu/odr.

Kontakt

Hvis du har problemer med online køb og bestilling, er du velkommen til at kontakte forlagets faktureringsafdeling pr. e-mail til order@mtp.dk eller på tlf. 3234 1414.

Størstedelen af forlagets trykte udgivelser lagerføres på Danske Boghandleres Kommissionsanstalt (DBK). Alle forlagets trykte udgivelser kan købes eller bestilles i landets boglader eller direkte fra forlaget:

Museum Tusculanums Forlag
Rådhusvej 19
2920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414
CVR. 8876 8418
E-mail: info@mtp.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24. juli 2018.

For at gennemføre dit køb skal du acceptere handelsbetingelserne.

Ønsker du at modtage forlagets e-nyhedsbrev? Ja Nej

  

Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger